- Pris: 1000kr
- Sted: Ål Markedshage
- Varighet: 6t
- Dato: Etter avtale
- Fra: 09.00-15.00
- Parkering: på oppviste plasser på tunet; øvre-ålsvegen 259, 3570 Ål
Har du fått en god avling på grønnsakene dine i år? Lurer du på hvordan du best kan lagre grønnsakene de gjennom vinteren? Er du nysgjerrig på hvordan du sylter eller fermenterer? Da er du velkommen til et kurs i Ål Markedshage, med Ingunn Hallingstad Medgard
I dette kveldskurset tar vi for oss:
- Teori om varmebehandling av grønnsaker
- Lagring av rotgrønnsaker og potet
- Mattrygghet
- Sylting
- Fermentering
Kurset er laget for deg som dyrker i hagen din hjemme eller på hytta. Det kan også passe for deg som akkurat har startet, eller ønsker å starte en markedshage. Men alle med interesse for dyrking av grønnsaker er velkommen!
Informasjon om avbestilling finner du her