Foredling av grønnsaker

  • Pris: 1500kr
  • Sted: Ål Markedshage
  • Varighet: 6t
  • Dato: 24. September
  • Fra: 09.00-15.00
  • Parkering: på oppviste plasser på tunet; øvre-ålsvegen 259, 3570 Ål

Har du fått en god avling på grønnsakene dine i år? Lurer du på hvordan du best kan lagre grønnsakene de gjennom vinteren? Er du nysgjerrig på hvordan du sylter eller fermenterer? Da er du velkommen til et kurs i Ål Markedshage, med Ingunn Hallingstad Medgard

 

I dette kveldskurset tar vi for oss:

  • Teori om varmebehandling av grønnsaker
  • Lagring av rotgrønnsaker og potet
  • Mattrygghet
  • Sylting
  • Fermentering

Kurset er laget for deg som dyrker i hagen din hjemme eller på hytta. Det kan også passe for deg som akkurat har startet, eller ønsker å starte en markedshage. Men alle med interesse for dyrking av grønnsaker er velkommen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.