Menneskene på gården

Hvem er vi?

På gården bor vi fire mennesker, tre generasjoner. 

I kårboligen bor foreldrene mine. De eier eier gården i dag og overtok etter at tanten min gikk bort.

I hovedhuset bor jeg, Ingunn Hallingstad Medgard sammen med tenåringsdatteren min. Vi pusset opp huset å flyttet inn i 2017. Jeg er ikke vokst opp gå gården, men var mye på besøk hos besteforeldrene mine når jeg vokste opp. Overgangen fra et «vanlig» liv, til gårdslivet har vært utrolig spennende og veldig hardt. Under koronaen startet jeg Ål Markedshage, som nå skal inn i sin 4. sesong! 

Siden det bor flere generasjoner på gården har vi valgt å ha selvplukk, høsting for andelshavere osv. på bestemte dager og til bestemte klokkeslett, slik at de andre som bor bor på gården skal ha rett på fri og fritid i sitt eget hjem. Når de ikke er på jobbene sine utenfor gården. Håper dette kan respekteres 🙂

Handlekurv