Rett i kjelleren, hver fredag

I fjor var det flere som ønskte videoer fra markedshagen, det jeg drev med og hva man kunne bruke grønnsakene til. Det å fronte meg selv i sosiale medier sitter litt langt inne. Så for ikke å usette publisering på sosiale medier, særlig i travle perioder eller når ting går skeis. Har jeg valgt å publisere en video eller direktesending hver fredag. «Rett i kjelleren, hver fredag» hetet akkurat det, fordi jeg bruker mye av våren på oppalsplantene mine i kjelleren.

I serien får du et innblikk i noe av det som skjer i markedshagen gjennom sesongen. Jeg startet serien fredag 21. Januar og den vil holde på til jeg har pakket ned hagen til høsten. Det skumle med sosiale medier er å vise frem det som ikke går så bra. Det jeg selv setter pris på hos andre som deler er jo nettopp det, at de viser de dårlige sidene også. Derfor skal jeg vise deg både oppturer og nedturer. Gjennom vårsesongen vil de bli videoer om såing, prikling og stell av småplantene. Mens fra mai av får dere følge meg ute i feltet. Fra klargjøring av bed, utplanting, ugressbekjempelse, skadedyr og stell av plantene. På høsten vil fokuset være høsting, bruk av grønnsakene og klargjøring av bed for vinteren. Jeg skal også ha litt om bruk av grønnsakene og kanskje litt om redskapene jeg bruker.

I tillegg til serien hver fredag publiserer jeg om det er noe annet spennende som skjer.

Dette blir spennende! Jeg gleder meg (og gruer meg litt) til du skal følge med meg gjennom hele året.

Takk for at du leste

Mvh Ingunn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Handlekurv